De huid biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en is de spiegel van uw gezondheid. Als grootste orgaan van de mens verdient het de nodige aandacht en een specifieke verzorging.
Heb je last van roodheid, onzuiverheden of jeuk? Heb je een te droge of net een te vette huid? We bekijken samen jouw specifieke situatie, eventueel aangevuld met een huidanalyse. Aan de hand hiervan bepalen we de meest geschikte dermo-cosmetische producten die een optimale verzorging van jouw huid garanderen.

HUIDANALYSE

Als specialist in dermo-cosmetica bieden wij u graag vrijblijvend een huidanalyse aan. Met een professioneel meettoestel kunnen wij nu de belangrijkste parameters van uw huid bepalen. Tevens kunnen we de conditie van uw haar en hoofdhuid in beeld brengen met behulp van een micro-camera.
Aan de hand van de resultaten gaan we dan samen op zoek naar de beste verzorgingsproducten voor uw huid.
Dit innovatieve en complete systeem analyseert de huid en de hoofdhuid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meetpennen en een micro-camera die een wetenschappelijke en objectieve beoordeling van de huid mogelijk maken.

Bovendien kunnen we hiermee verschillende lichaamszones specifiek testen en onder de loep nemen. Zo bieden we volgende gedetailleerde programma’s aan:

» Gezichtsprogramma
» Anti – aging programma
» Zonneprogramma
» Gevoelige huid programma
» Handen programma
» Hoofdhuid programma

Volgende parameters kunnen apart gemeten worden:

» Hydratatie
» Elasticiteit
» Sebum
» pH
» Melanine
» Fototype
» Biologische leeftijd van de huid

Aan de hand van de resultaten krijgt u persoonlijk en gericht advies over de huid. Op basis van uw huidtype raden wij de perfecte verzorgingsproducten aan om deze optimaal te verzorgen.

HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN

Apotheek Vermeiren heeft een uitgebreid gamma huidverzorgingsproducten, die allemaal sterk wetenschappelijk onderbouwd zijn. Speciale aandacht gaat uit naar gevoelige huidtypes en het vermijden van allergenen. Wist je trouwens dat indien de basis-parameters (hydratatie, sebum) van je huid in orde zijn, bepaalde crèmes een beter effect geven (bv anti-aging crèmes)?

Enkele merken die u bij ons in de apotheek vindt

[clients images=”278,280,281,282,563,554,555,556,565″ custom_links=”http://www.vichy.be,http://www.louis-widmer.be/nl_BE/,https://www.lierac.be/nl/,http://www.laroche-posay.be/nl/,http://www.bioderma.be/nl,https://www.uriage.com/BE/nl,https://www.filorga.com/wo_en,http://darphin.nl,https://www.renefurterer.com/be/nl” title_on_hover=”no” style=”style4 style5″ items=”5″ slider=”no”]